Anna Bogdanova har gennem de sidste 16 år specialiseret sig i at undervise kvinder i, hvordan de kan opbygge mere fysisk og mental styrke og modstandskraft.
Anna Bogdanova har gennem de sidste 16 år specialiseret sig i at undervise kvinder i, hvordan de kan opbygge mere fysisk og mental styrke og modstandskraft.
Anna Bogdanova har gennem de sidste 16 år specialiseret sig i at undervise kvinder i, hvordan de kan opbygge mere fysisk og mental styrke og modstandskraft.
Anna Bogdanova har gennem de sidste 16 år specialiseret sig i at undervise kvinder i, hvordan de kan opbygge mere fysisk og mental styrke og modstandskraft.
Mad er for mange, noget der skal overstås. Fastfood og færdigretter ryger i kurven som aldrig før. Det er tankevækkende, når forskning viser, at sloganet ”vi bliver, hvad vi spiser”, er mere rigtigt end nok oprindeligt tænkt, da det blev brugt i diverse sundhedskampagner.
Mad er for mange, noget der skal overstås. Fastfood og færdigretter ryger i kurven som aldrig før. Det er tankevækkende, når forskning viser, at sloganet ”vi bliver, hvad vi spiser”, er mere rigtigt end nok oprindeligt tænkt, da det blev brugt i diverse sundhedskampagner.
Mad er for mange, noget der skal overstås. Fastfood og færdigretter ryger i kurven som aldrig før. Det er tankevækkende, når forskning viser, at sloganet ”vi bliver, hvad vi spiser”, er mere rigtigt end nok oprindeligt tænkt, da det blev brugt i diverse sundhedskampagner.
Mad er for mange, noget der skal overstås. Fastfood og færdigretter ryger i kurven som aldrig før. Det er tankevækkende, når forskning viser, at sloganet ”vi bliver, hvad vi spiser”, er mere rigtigt end nok oprindeligt tænkt, da det blev brugt i diverse sundhedskampagner.
Mad er for mange, noget der skal overstås. Fastfood og færdigretter ryger i kurven som aldrig før. Det er tankevækkende, når forskning viser, at sloganet ”vi bliver, hvad vi spiser”, er mere rigtigt end nok oprindeligt tænkt, da det blev brugt i diverse sundhedskampagner.
De fleste af os har prøvet at smage en vin på et givent tidspunkt, hvor vinen har opført sig på én facon, for så derefter at smage den selvsamme vin nogle uger senere, hvor det pludselig er en helt anden oplevelse.
|